Tarieven

massagebon

Geef iemand vanuit je hart een persoonlijk geschenk van diepgaande heling en ontspanning. Kies uit sessies van 45, 75 of 90 minuten en voeg er een persoonlijke, handgeschreven boodschap aan toe. Als extraatje zit er een kortingsvoucher bij.

Stuur me een Whatsapp-bericht, DM of een e-mail met je wensen en vragen.

Losse behandelingen

Een holistische massagebehandeling is beschikbaar in drie verschillende tijdsduur-opties, zodat je alleen hoeft te kiezen welke het beste past in jouw dagritme:

  • Kort (45 minuten): Ideaal voor een gerichte massagebehandeling om specifieke spierspanningen of pijnklachten te verlichten of een moment van ontspanning te ervaren – 60 euro

  • Standaard (75 minuten): Een uitgebreide massagebehandeling om lichamelijke klachten te verlichten, mentale klachten aan te pakken of tot diepe ontspanning te komen –  85 euro

  • Uitgebreid (90 minuten): Een langere sessie voor een diepgaande holistische ervaring, waarbij aandacht wordt besteed aan zowel fysieke als mentale behoeften – 100 euro

Bij elke holistische massagebehandeling is een persoonlijk (intake)gesprek inbegrepen.

Als je tijdens dit gesprek veel te delen hebt, zal ik zorgvuldig de tijd verdelen tussen het luisteren naar jouw behoeften en het geven van de massage.

Je kan ook een los intakegesprek inplannen – 20 euro

Besluit je tot een behandeling, dan is dit gesprek natuurlijk gratis.

Het morgenland massagetherapie biedt één overkoepelende dienst:

holistische massagetherapie

Hierdoor hoef je bij het plannen van je afspraak niet al precies te weten wat voor jou het beste is of wat je nodig hebt ten tijde van de afspraak. Dat bepalen we samen tijdens het voorafgaande (intake)gesprek.

tarieven bij het morgenland massagetherapie

Jouw behoeften en welzijn staan centraal, ongeacht of je komt voor verlichting van specifieke lichamelijke klachten, het aanpakken van mentale stress of het ervaren van diepe ontspanning of een combinatie.

Ik bied je altijd een massagebehandeling die jij op dat moment nodig hebt.

Pakketten

Bij complexere of langdurige klachten zijn doorgaans meer sessies nodig om tot volledige heling te komen. Als uit het eerste intakegesprek blijkt dat hier sprake van is, dan maak ik een behandelplan op maat, waarin we samen bepalen hoeveel sessies het meest geschikt zijn voor jouw specifieke situatie.

Bij afname van een pakket van 6 behandelingen ontvang je in totaal 10% korting.

  • Zes X Kort: 6 x 45 minuten gerichte massagebehandelingen voor specifieke klachten of ontspanning – 324 euro
  • Zes X Standaard: 6 x 75 minuten uitgebreide massagebehandelingen voor lichaam en geest – 459 euro
  • Zes X Uitgebreid: 6 x 90 minuten diepgaande holistische massagetherapie-behandelingen voor fysieke en mentale behoeften – 540 euro
error: De inhoud is beschermd