Over mij

Ik maak graag écht het verschil voor anderen. Dat doe ik als holistisch werkend massagetherapeut door via massagebehandelingen het lichaam te laten spreken. Ik ben ervan overtuigd dat een klacht nooit op zichzelf staat. Het gaat altijd om een samenspel van ons mentale, lichamelijke en spirituele welzijn. Ons lichaam registreert een bepaalde disbalans en kan ons de weg wijzen naar herstel. We hoeven alleen te voelen en registreren wat het ons wil vertellen. Daar ondersteun ik mensen graag bij!

Wat je kan verwachten als je bij mij langs komt? Mijn focus ligt op het bieden van een veilige en ondersteunende omgeving waarin jij je vrij voelt om te delen wat je wensen zijn, of het nu gaat om het verlichten van lichamelijke klachten, het omgaan met mentale uitdagingen of de behoefte aan ontspanning. Daarnaast kijk ik naar wie je bent als mens, wat je bezig houdt en ik luister goed naar wat je nodig hebt, zonder oordeel.

Ik werk alleen met jouw toestemming en geef jou controle en keuzemogelijkheden, omdat jijzelf het beste weet wat voor jou gaat werken. Met verdiepende gesprekken en massagebehandelingen creëren we zo een krachtige basis voor jouw herstel.

Mijn kennis van spieren, botten en weefsels, evenals de werking van het lichaam en ziektes, is vanzelfsprekend; ik heb het diploma Medische Basiskennis (volgens de Plato-normen) op zak. Daarnaast heb ik me bekwaamd in uiteenlopende massagetechnieken, zoals deep tissue, triggerpointtherapie, fascial release, stretching, zweedse massage en holistic pulsing. Maar het is mijn achtergrond, mijn essentie en intentie die ervoor zorgen dat mijn massagetherapie en het contact met jou aangenaam, ondersteunend en herstellend zijn.

Bij mij kun je heling en innerlijke rust vinden. Je kunt langskomen om via je lichaam jezelf beter te leren kennen, blokkades op te lossen of meer innerlijke balans te vinden. Ik begrijp hoe belangrijk deze momenten zijn en hoe gemakkelijk je ze verwaarloost.

Meer dan 25 jaar was ik werkzaam als project-, verander- en lijnmanager in verschillende organisaties. Ik heb ervaren hoe veeleisend het is om te jongleren met alles wat het leven je biedt en van je vraagt. Ik was vaak meer een wandelend hoofd, altijd bezig met plannen, schema’s en het vinden van oplossingen voor eigen, maar vooral andermans problemen. Ik vond dat vaak ook leuk om te doen, maar ik kwam eigenlijk altijd en energie tekort om alles op mijn eigen hoge standaarden uit te voeren. In de loop der jaren maakte ik helaas ook een paar traumatische dingen mee waar ik te weinig aandacht aan schonk. Het stapelde zich langzaam maar zeker op. Ik vergat om naar mijn lichaam te luisteren en te ontdekken wat het mij te vertellen had. En dat bleek veel te zijn, alleen hoorde ik het pas nadat mijn lichaam me een radicale halt had toegeroepen. Opgebrand. Mijn burn-out was een feit. Met coaching, massagetherapie en lichaamswerk, overgave en voldoende tijd is het me gelukt een nieuwe balans te vinden. Ik vond de kracht en heling in mijn eigen lichaam, met de hulp van anderen.

Die pittige periode ligt alweer een tijdje achter me. Ik kan inmiddels volop genieten als ik alles even loslaat. Dan geef ik me helemaal over aan het moment zelf, door voor mezelf te zorgen en daadwerkelijk te voelen wat mijn lichaam, emoties en wijsheid te bieden hebben. Het lukt me nu om dat te doen met compassie en zachtheid voor mezelf.

Mijn proces naar heling leidde me stap voor stap naar Het Morgenland, de plek waar de zon opkomt, waar hoop en ultieme wijsheid lonken. Waarschijnlijk kom ik nooit helemaal op die hemelse plek terecht en dat is oké. Belangrijker voor mij is de reis naar het nieuwe licht, een avontuur vol kansen, ontmoetingen en ontdekkingen waar ik enorm van geniet.

Graag neem ik je mee op deze prachtige reis naar het morgenland, waar ook voor jou heling begint ☼

Over mij bij het morgenland massagetherapie
error: De inhoud is beschermd