Reviews

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 18 reviews)

Holistische massage

Rated 5,0 out of 5
12 april 2024

Inge ontvangt me altijd warm en hartelijk. Ik kwam in eerste instantie bij haar met nek-/schouderklachten die soms resulteerden in hoofdpijn of zelfs migraine. In slechts 4 sessies ben ik al zoveel spanning kwijtgeraakt, ook op andere plekken van mijn lichaam, dat ik me afvraag waarom ik mezelf dit zo lang heb ‘ontzegd’. Wonderbaarlijk hoeveel verschil een sessie al kon maken! Inge is een fijne gesprekspartner en massagetherapeut, bij wie ik me op mijn gemak voel om te delen hoe het met mij(n lichaam) gaat. Je gaat als herboren mens weer de deur uit!

Naomi

Holistische massage

Rated 5,0 out of 5
17 februari 2024

Inge is echt een vakvrouw en een mensen mens. Zij luistert en weet altijd heel goed aan te voelen wat er nodig is. Door de veilige setting die zij creëert en haar magische aanpak kan ik me overgeven in het moment en kom ik altijd als herboren en vaak met nieuwe inzichten uit een sessie. Dank lieve Inge! En tot binnenkort!

Janique

Ontspanningsmassage

Rated 5,0 out of 5
31 oktober 2023

Inge is heel zorgzaam en laat je je op je gemak voelen. Dat maakte dat ik mij helemaal kon overgeven aan de heerlijke ontspanningsmassage! De klachten waarmee ik kwam waren na één keer al verdwenen. Ik kom zeker nog een keer langs!

Marlies

Ontspanningsmassage

Rated 5,0 out of 5
8 maart 2023

Inge heeft mij heel gastvrij ontvangen, de ruimte in netjes en Inge neemt de tijd om met jou te bespreken wat je wensen zijn. Ik heb de ontspanningsmassage gedaan en voelde me na de massage en de dag erna nog heerlijk relaxed. Ik kom graag nog een keer terug.

Angela

Ontspanningsmassage

Rated 5,0 out of 5
11 januari 2023

De massage heeft mij goed gedaan, heerlijk geslapen daarna. Ook de nacht erop. Heerlijk! Nogmaals dank voor jouw gastvrije ontvangst en tijd. Ik kom zeker nog een keer langs op een woensdagavond.

Nuha

Klachtgerichte massage

Rated 5,0 out of 5
1 december 2022

Inge heeft een fantastische ruimte waar ze veel aandacht en tijd aan besteed en is voelbaar voor mij als klant. Van de ruimte werd ik even stil met het prachtige uitzicht en daar begon voor mij al de ontspanning/ of therapeutische behandeling. Ondanks dat Inge mij alleen maar vroeg naar mijn klacht voelde ik mij heel erg gezien door de manier van doorvragen. Inge gaf mij een inzicht waar ik mij totaal niet van bewust was en dat voelde als een cadeautje. Na een fijne outtake met tips voor oefeningen thuis ben ik in volledige ontspanning en relaxte staat van zijn aan de terugreis begonnen.

Nicole

Holistische massage

Rated 5,0 out of 5
16 november 2022

Waar zal ik beginnen??? Mijn verhaal is lang, maar over Inge kan ik heel kort zijn. Ik kwam verzuurd binnen, maar na slechts 4 behandelingen (holistisch) heb ik weer vleugels (en dat zonder Red Bull). Binnenkort sla ik ze uit en ga ik weer vliegen als vanouds. Dank je wel Inge voor je bijdrage aan mijn welzijn. Liefs

Gladys

Wat is jouw ervaring?

error: De inhoud is beschermd