Reviews

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 16 reviews)

Ontspanningsmassage

Rated 5,0 out of 5
31 oktober 2023

Inge is heel zorgzaam en laat je je op je gemak voelen. Dat maakte dat ik mij helemaal kon overgeven aan de heerlijke ontspanningsmassage! De klachten waarmee ik kwam waren na één keer al verdwenen. Ik kom zeker nog een keer langs!

Marlies

Ontspanningsmassage

Rated 5,0 out of 5
8 maart 2023

Inge heeft mij heel gastvrij ontvangen, de ruimte in netjes en Inge neemt de tijd om met jou te bespreken wat je wensen zijn. Ik heb de ontspanningsmassage gedaan en voelde me na de massage en de dag erna nog heerlijk relaxed. Ik kom graag nog een keer terug.

Angela

Ontspanningsmassage

Rated 5,0 out of 5
11 januari 2023

De massage heeft mij goed gedaan, heerlijk geslapen daarna. Ook de nacht erop. Heerlijk! Nogmaals dank voor jouw gastvrije ontvangst en tijd. Ik kom zeker nog een keer langs op een woensdagavond.

Nuha

Klachtgerichte massage

Rated 5,0 out of 5
1 december 2022

Inge heeft een fantastische ruimte waar ze veel aandacht en tijd aan besteed en is voelbaar voor mij als klant. Van de ruimte werd ik even stil met het prachtige uitzicht en daar begon voor mij al de ontspanning/ of therapeutische behandeling. Ondanks dat Inge mij alleen maar vroeg naar mijn klacht voelde ik mij heel erg gezien door de manier van doorvragen. Inge gaf mij een inzicht waar ik mij totaal niet van bewust was en dat voelde als een cadeautje. Na een fijne outtake met tips voor oefeningen thuis ben ik in volledige ontspanning en relaxte staat van zijn aan de terugreis begonnen.

Nicole

Holistische massage

Rated 5,0 out of 5
16 november 2022

Waar zal ik beginnen??? Mijn verhaal is lang, maar over Inge kan ik heel kort zijn. Ik kwam verzuurd binnen, maar na slechts 4 behandelingen (holistisch) heb ik weer vleugels (en dat zonder Red Bull). Binnenkort sla ik ze uit en ga ik weer vliegen als vanouds. Dank je wel Inge voor je bijdrage aan mijn welzijn. Liefs

Gladys

Ontspanningsmassage

Rated 5,0 out of 5
15 juni 2022

Heb genoten en voel me ontspannen. Inge had heel snel de juiste druk te pakken. lekker stevig, daar houd ik van. Daardoor kon ik me heel snel ontspannen.

Tea

Ontspanningsmassage

Rated 5,0 out of 5
10 juni 2022

Rust

Voelen

Los laten

Moniek

Wat is jouw ervaring?

error: De inhoud is beschermd