Stoelmassage voor bedrijven

Stoelmassage in de tuin

Stoelmassages voor een gezonde en productieve werkomgeving

Het Morgenland massagetherapie maakt graag het verschil op het gebied van ieders gezondheid en welzijn, dus ook die van werknemers, ZZP-ers en bedrijven. Daarom bied ik stoelmassages aan. Investeren in het welzijn van u en/of uw medewerkers is essentieel, want als je gezond en gemotiveerd bent, dan maakt dat voor de bedrijfsresultaten een groot verschil!

Als ervaren massagetherapeut en stoelmasseur bied ik noodzakelijke ontspanning met shiatsutechnieken en kan ik diverse klachten zoals hoofdpijn, stijve schouders, rugklachten en overbelaste nekspieren behandelen. Met mijn stoelmassages houd ik u en uw medewerkers vitaal en gezond. Dit verzorg ik zowel op locatie als in mijn praktijk. En heeft u een (dak)tuin of park in de buurt? Dan masseer ik bij droog weer ook graag lekker buiten.

Wat maakt stoelmassages zo geweldig?

Ten eerste zijn ze laagdrempelig, effectief en gemakkelijk in te plannen. De massages worden over de kleren gegeven op een ergonomisch vormgegeven massagestoel.

Bovendien bieden stoelmassages talloze voordelen voor zowel uw medewerkers als uw organisatie. Door regelmatig stoelmassages aan te bieden, voorkomt u ziekteverzuim, verlaagt u kosten en creëert u een prettige werkomgeving.

Waarom een stoelmassage een slimme keuze is:

  • Het helpt medewerkers fit te blijven
  • Het vermindert klachten en spanningen in het lichaam
  • Het kan dienen als beloning voor het behalen van doelstellingen
  • Het werkt motiverend tijdens drukke piekperiodes op het werk

Stoelmassages in uw bedrijf…

Als u stoelmassages in uw bedrijf wilt aanbieden, dan sta ik klaar om ontspanning en plezier naar elke locatie te brengen. Met vaste dagen en massages vanaf 15 minuten per stoel kunt u uw medewerkers of zelfs klanten en bezoekers een waardevolle ervaring bieden.

….of in mijn praktijk

Daarnaast stopt stoelmassage voor bedrijven niet bij alleen uw bedrijfslocatie. Ik bied ook stoelmassages aan in mijn massagepraktijk in Amsterdam-Oost. Dat kan handig zijn als u niet over de ruimte beschikt om stoelmassages aan te bieden of als u thuiswerkers in Amsterdam -Oost hebt. Of omdat u uw medewerkers vrij wilt laten kiezen.

Medewerkers kunnen zelf een afspraak boeken en genieten van massages vanaf 20 minuten op de stoel. Bovendien kunnen deze sessies worden uitgebreid naar tafelmassages van wel 90 minuten.

Op deze manier kunt u in alle werksituaties stressverlagende massages aanbieden!

Op maat gemaakt: Stoelmassages die het verschil maken

Bij Het Morgenland massagetherapie begrijp ik dat elk bedrijf zijn eigen unieke behoeften heeft. Daarom bied ik stoelmassages op maat aan.

Neem vandaag nog contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Tijdens een persoonlijk gesprek en een gratis proefmassage kan ik al uw vragen beantwoorden, zodat mijn dienstverlening precies aansluit bij uw organisatie. Samen kunnen we de ideale aanpak bepalen en maatwerk leveren dat perfect past bij de behoeften van uw organisatie.

U kunt vertrouwen op mijn expertise en ervaring om een programma te ontwikkelen dat volledig is afgestemd op uw bedrijf. Of het nu gaat om specifieke massage-technieken, frequentie van sessies of specifieke plekken waar u de massages wilt aanbieden, zoals dakterras of tuin, ik sta klaar om uw wensen te vervullen en een persoonlijke stoelmassage-ervaring te creëren.

error: De inhoud is beschermd