Wat je kan verwachten

Ontdek de stoelmassages van Het morgenland massagetherapie, waar de harde werker geniet van een ontspannende sessie om op te laden of de werkdag af te sluiten, terwijl de betrokken opdrachtgever profiteert van persoonlijke benadering en aandacht voor stressklachten en werkhouding.

tarieven bij het morgenland massagetherapie

Voor de harde werker

De stoelmassage bij Het morgenland massagetherapie is een echt ontspannend kado’tje. De stoel zorgt ervoor dat je lekker relaxed kan zitten. Tijdens de sessie masseer ik je rug, schouders, nek, armen en handen los met verschillende technieken. Je houdt hierbij je kleding aan.

Dit is  de perfecte manier om tussendoor even fijn op te laden of om de werkdag mee af te sluiten.

Een stoelmassage duurt 15 tot 30 minuten

Voor de betrokken opdrachtgever

Ik behandel spieren en weefsels die het meest te lijden hebben onder (werk)stress en een niet optimale werkhouding. Hierdoor pak ik de meest voorkomende probleemgebieden aan. 

Het Morgenland Massagetherapie onderscheidt zich door de persoonlijke benadering en betrokkenheid bij uw bedrijf of organisatie. Ik heb oog voor uw medewerkers en hun persoonlijke situatie. Ik zet mijn kennis over het menselijk lichaam en stressklachten, mijn intuïtie en creativiteit in bij de massages. Hierdoor ontvangt iedere medewerker de voor dat moment beste massage.

Bij een stoelmassage zit de medewerker op een speciaal ontwikkelde massagestoel met het gezicht in een zachte steun met opening, kijkend naar de grond en steun voor armen en benen. Hierdoor wordt het hele lichaam ondersteund en kan het zich volledig ontspannen.

 
 
error: De inhoud is beschermd