Extra service: advies en aanbevelingen

Wilt u dat uw medewerkers gezond en gemotiveerd zijn? Wilt u dat ze productief en betrokken zijn? Wilt u dat ze minder verzuimen? Dan kan ik u helpen! Het morgenland massagetherapie biedt u als werkgever een unieke service aan: advies en aanbevelingen om het welzijn van uw medewerkers te volgen én te verbeteren.

reviews het morgenland massagetherapie

welzijnsaanbevelingen en -advies

Ik kan u als werkgever een algemeen overzicht geven van klachten en het algemene welzijn binnen uw organisatie. Uiteraard zal verslaglegging geanonimiseerd zijn. Bovendien kan ik waardevolle aanbevelingen doen in samenspraak met de bedrijfsarts of verzuimadviseur. 

Zo kan ik u helpen om het welzijn van uw medewerkers te verbeteren en daarmee de productiviteit en winstgevendheid van uw bedrijf te vergroten.

Ik heb 25 jaar ervaring als project-, proces- en lijnmanager binnen de overheid. Daarnaast ben ik opgeleid in organisatieadvies en -ontwerp. Ik begrijp de complexiteit van organisaties en het effect ervan op medewerkers en hun welzijn.

Daarnaast heb ik als massagetherapeut kennis van anatomie, fysiologie, klachten aan het bewegingsapparaat en mentale klachten.

Hierdoor kan ik niet alleen stoelmassages verzorgen, maar ook waardevol welzijnsadvies bieden dat uw medewerkers en bedrijf ten goede komt.

Benieuwd naar de mogelijkheden en hoe dit uw bedrijf ten goede kan komen? Neem vandaag nog contact met mij op en informeer naar de mogelijkheden!

error: De inhoud is beschermd